One name, many talents
Vacatures:

Bedrijfsprofiel

Delta Team staat sinds haar oprichting in 1995 bekend als een betrouwbare partner en een dynamisch bedrijf waarbij veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit en service hoog in het vaandel staan.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van gecertificeerd technisch en industrieel personeel voor onder andere de zware- en petrochemische industrie. Tevens leveren we ook aan bedrijven die actief zijn in de industriële reiniging, mechanische werkzaamheden, asbestsanering, sloopwerkzaamheden, scheepsbouw, grond-weg en waterbouw, schilderen, stralen en stellingbouw. 

Delta Team werkt voor verschillende vaste en bekende opdrachtgevers. Zo zijn wij actief bij grote opdrachtgevers zoals Mourik, Heijmans, BAM, Van Gansewinkel, Heerema Zwijndrecht, Allseas Fabrication, C.A. De Groot Asbestsanering, Meuva Asbestsanering, Conservator en andere gerenommeerde opdrachtgevers. We zijn er trots op dat we langdurig de juiste mensen kunnen leveren aan dit topsegment van de industrie- en aannemerij.

Mourik is al jarenlang een gewaardeerde opdrachtgever.

 
We hebben al een aantal jaren dezelfde vaste opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn dan ook het visitekaartje van het bedrijf. Dat is de reden dat we veel in hen investeren. Niet alleen door een modern uitgerust wagenpark, de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en werkattributen, maar ook door een opleidingstraject. Daarbij staat altijd de veiligheid van onze medewerkers voorop. Sterker nog, veiligheid gaat voor alles. Een project moet de veiligheid garanderen, want anders doen we het simpelweg niet.
 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Door Deltateam.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.

Ik zoek werk

Ik zoek personeel
Contact
Delta Team B.V.
Visseringlaan 24B
2288 ER Rijswijk
Algemeen +31 (0) 88 730 12 00
Planning +31 (0) 88 730 12 12
info@deltateam.nl

Volg ons op
© 2019 Knijnenburg Producties