Over ons

 

Delta Team staat sinds haar oprichting in 1995 snel bekend als een betrouwbare partner en een dynamisch bedrijf waarbij kwaliteit, flexibiliteit, service en veiligheid hoog in het vaandel staan. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van gecertificeerd technisch en industrieel personeel voor onder andere de zware en petro-chemische industrie. Tevens leveren we ook aan bedrijven die actief zijn in de bouw, sloop, grondverzet, asbestsanering, industriële reiniging en opruimwerkzaamheden.

 

Personeelsdiensten

Het uitzenden en detacheren van personeel verzorgt onze afdeling Personeelsdiensten. De afdeling Personeelsdiensten is een professionele organisatie met een eigen netwerk. Niet alleen voor de opdrachtgevers, maar ook ten aanzien van het vinden en aannemen van gecertificeerd hoogwaardig personeel. Het overgrote deel van ons uitgezonden personeel werkt al tien jaar voor ons en een aantal zelfs nog langer.

 

Visie

Onze visie is om de orderportefeuille op een gedoseerde wijze uit breiden. De branche waarin we werkzaam zijn, is volop in beweging en is zichzelf aan het selecteren. Delta Team wil hierin haar kansen pakken. Onze hele organisatie en de kwalitatief goede medewerkers zijn klaar voor de toekomst. We koesteren niet alleen onze huidige bekende opdrachtgevers, maar gaan ook graag de uitdaging aan om nieuwe projecten op te starten.

 

Werkwijze

Het management van Delta Team geeft presentaties over de werkwijze, haar projecten en de gehele organisatie van het bedrijf. We komen daarvoor graag bij onze (potentiële) relaties langs of we nodigen hen uit bij ons op het hoofdkantoor in Den Haag. Men kan hiervoor telefonisch of per e-mail een afspraak maken.


Direct contact opnemen

Delta Team B.V.
Visseringlaan 24B
2288 ER  Rijswijk
T. (088) 730 12 00

» Contact en route

Certificeringen