IK ZOEK WERK IK ZOEK PERSONEEL
One name, many talents

Hoog opgeleid, vakkennis en flexibel....(!)

Delta Team is er in gespecialiseerd om vakspecialisten voor langere tijd bij een opdrachtgever te detacheren. Dit komt doordat onze mensen (hoog) opgeleid zijn, hun diploma's hebben en gemotiveerd zijn om bij een bedrijf op projectbasis aan de slag te gaan. De detachering omvat in de meeste gevallen dan ook een aantal maanden totdat een project is afgerond. Tevens komt het regelmatig voor dat de gedetacheerde medewerker van Delta Team bij onze relatie aan een nieuw project begint. Op deze wijze gebeurt het regelmatig dat onze collega soms een aantal jaren bij onze opdrachtgever werkzaam is.

Opleiding

Iedereen die voor Delta Team werkt heeft zijn VCA en een vakgrichte opleiding. De veiligheid, kwaliteit en het vakmanschap zijn zodoende gegarandeerd. Dit wordt door onze opdrachtgevers uiteraard bijzonder op prijs gesteld.

Door onze hoog opgeleide gedetacheerde medewerkers zijn we in staat om de organisatie van onze opdrachtgever goed te leren kennen en eventueel affiniteit te krijgen met de eventuele veranderingsprocessen die binnen uw bedrijf plaatsvinden. Tevens hebben zij ervaring met innovatie, een efficiente manier van werken en duurzaamheid.

 

 

 

 

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Door Deltateam.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.

Ik zoek werk

Ik zoek personeel
Contact
Delta Team B.V.
Visseringlaan 24B
2288 ER Rijswijk
Algemeen +31 (0) 88 730 12 00
Planning +31 (0) 88 730 12 12
info@deltateam.nl

Volg ons op
© 2019 Knijnenburg Producties