One name, many talents

Delta Team biedt cheque aan van 1.000 euro aan Hospice Het Vliethuys

1 november 2016

Ed Sarikaya, directeur van Delta Team, heeft in samenwerking met Rabobank Den Haag, een cheque ter waarde van 1.000 euro  aangeboden aan Hospice Het Vliethuys.

 ,,Nadat ik van bank veranderde en zodoende met de Rabobank in zee ging, kwam een goed doel ter sprake’’, aldus Ed Sarikaya. ,,Aangezien Hospice Het Vliethuys een warme liefdevolle instelling is waar mensen in hun laatste levensfase worden begeleid, besloot ik om hen als het goede doel uit te kiezen. Zij zijn er in principe voor de inwoners uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk en werken met zo’n honderd vrijwilligers. Aangezien ons bedrijf in de Plaspoelpolder in Rijswijk is gevestigd, past deze gift uitstekend in het MVO-karakter van ons bedrijf’’.

Geste

,,We zijn bijzonder blij met deze donatie’’, reageert Willy Blonk, bestuursvoorzitter van Hospice Het Vliethuys. ,,Een mooie geste van Delta Team waarvoor we hen bijzonder dankbaar zijn’’.

,,We onderhouden een warme band met het regionale bedrijfsleven’’, vult hoofdcoördinator Joke Campo aan. ,,Een bedrijf als Delta Team is hier een aansprekend voorbeeld van. Met deze donaties kunnen we activiteiten voor onze inwoners organiseren of voor hen de faciliteiten uitbreiden’’.

 

Joke Campo van Hospice Het Vliethuys en Irene Samwel, accountmanager Rabobank Den Haag, kijken toe hoe Ed Sarikaya de cheque aan bestuursvoorzitter Willy Blonk overhandigt.

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Door Deltateam.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.

Ik zoek werk

Ik zoek personeel
Contact
Delta Team B.V.
Visseringlaan 24B
2288 ER Rijswijk
Algemeen +31 (0) 88 730 12 00
Planning +31 (0) 88 730 12 12
info@deltateam.nl

Volg ons op
© 2019 Knijnenburg Producties