One name, many talents

Samenwerking met de gemeente Rijswijk

30 november -1

Burgemeester Michel Bezuijen, wethouder Rene van Hemert en senior beleidsmedewerkster Sandra van der Waart brachten vanmiddag in de Plaspoelpolder een werkbezoek aan Delta Team. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van medewerkers. Dit gebeurt voor een dienstverband in de petrochemische industrie, de scheepsbouw, conserveringen, bodemsaneringen, asbest, industriële reiniging, de grond-weg en waterbouw.

Directeur Ed Sarikaya, projectleider Jan van Peet en de communicatie-adviseurs Bart Bakker en Rene Beuker gaven een toelichting over de mogelijkheden van Delta Team. ,,Onze ambitie is onder meer om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waar onder statushouders, op te leiden waarna een baangarantie volgt’’, zegt Ed Sarikaya. ,,Op dit moment hebben we zo’n tweehonderd werknemers aan het werk. Aan gezien we een grote orderportefeuille hebben, is er op korte termijn nog plek voor veel mensen, die graag willen werken’’.

Binnenkort wordt er een samenwerkingsovereenkomst tussen Delta Team en de gemeente Rijswijk ondertekend.

,,Een professionele aanpak’’, reageert Michel Bezuijen. ,,We zijn als gemeente er trots op dat zo’n bedrijf in Rijswijk is gehuisvest. Dit biedt ook voor de inwoners van Rijswijk kansen. Het is een goede zaak dat medewerkers op deze manier worden begeleidt en mogelijkheden hebben om een baan te krijgen’’.

,,Het ziet er allemaal prima uit’’, vult Rene van Hemert aan. ,,Het is mooi om te zien hoe gedreven Delta Team is om mensen aan een baan te helpen. Als gemeente ondersteunen we hen en helpen we uiteraard waar we kunnen’’.

Delta Team is partner van het Voorburgs Dagblad.

bart-ed-bezuijen

Foto: Jan van Peet, Bart Bakker, Rene van Hemert, Ed Sarikaya, Michel Bezuijen en Sandra van de Waart. (foto Rene Beuker).

 

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Door Deltateam.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.

Ik zoek werk

Ik zoek personeel
Contact
Delta Team B.V.
Visseringlaan 24B
2288 ER Rijswijk
Algemeen +31 (0) 88 730 12 00
Planning +31 (0) 88 730 12 12
info@deltateam.nl

Volg ons op
© 2019 Knijnenburg Producties