IK ZOEK WERK IK ZOEK PERSONEEL
One name, many talents

Delta Team heeft de kennis en jarenlange ervaring om uitzendkrachten succesvol in te zetten. Dit doen we onder andere in de Bouw, Elektrotechniek, E&I, Mechanisch en Industriële Reiniging. Onze inzet leidt tot goede resultaten, bestaande uit een hoge output, lagere kosten en projecten die naar verwachting tijdig en succesvol worden opgeleverd.

De wil om te presteren zit bij onze medewerkers in de ‘genen’, want zij worden door ons zorgvuldig geselecteerd en opgeleid. Kenmerkend voor Delta Team is de investering in onze medewerkers en de menselijke maat die we hanteren bij de inzet van al ons personeel. We weten dan ook wie geschikt is voor welke werkzaamheden en hoe wij u een succesvolle inzet kunnen garanderen.

Delta Team bestaat al sinds 1995 en is een begrip in de branche. Medewerkers van Delta team hebben kennis van de praktijk, waardoor u verzekerd bent van maatwerk.

Onze medewerker worden intensief begeleid. We zorgen ervoor dat ze goed en breed zijn opgeleid. Mocht het nodig zijn, dan brengen we hun kennisniveau op peil met opleidingen en of aanvullende trainingen. Medewerkers zijn vaak lang op locatie werkzaam voor onze opdrachtgevers. Dit zorgt voor goede kennis ter plekke en een soepele samenwerking met een hoge output.

Naast uitzenden biedt Delta Team de diensten aan als werving en selectie en detacheren. Het uitgangspunt van onze dienstverlening is altijd de vraag en behoefte van u als opdrachtgever. Het eindresultaat is dat de vakkundigheid van onze medewerkers goed aansluit bij uw vraag. Kortom, u haalt uw doelstellingen succesvol dankzij de inzet van flexibel personeel.

24 uur per dag

Veel opdrachtgevers van ons werken continu. We zijn hierom zelf ook 24 uur per dag bereikbaar, zowel doordeweeks als in het weekeinde. We leveren u maatwerk, tijdig, accuraat en vakkundig personeel. Bel voor spoedgevallen buiten onze kantoortijden naar :088-7301200

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Door Deltateam.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.

Ik zoek werk

Ik zoek personeel
Contact
Delta Team B.V.
Visseringlaan 24B
2288 ER Rijswijk
Algemeen +31 (0) 88 730 12 00
Planning +31 (0) 88 730 12 12
info@deltateam.nl

Volg ons op
© 2019 Knijnenburg Producties