IK ZOEK WERK IK ZOEK PERSONEEL
One name, many talents

Uitzenden is de groei van uw bedrijf

Heeft u -voor een kortere of langere periode- extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden de oplossing. Wij brengen alle werkzaamheden in kaart en selecteren of iemand past in uw bedrijfscultuur. Op deze manier vinden we geschikte werknemers voor uw bedrijf. We bereiden de uitzendkrachten goed voor. Ze krijgen informatie over de opdracht, het bedrijf en de werkzaamheden. Onze uitgebreide pool van vaste medewerkers is veelzijdig, breed opgeleid en biedt vaak de oplossing.
Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan we voor u op zoek naar de juiste medewerker. De medewerker gaat bij u aan de slag en is bij Delta Team in dienst. Op basis van door u voor akkoord getekende urenlijsten verzorgen we de verloning en de facturatie.
Uitzenden vindt plaats volgens het fase-systeem van de NBBU-CAO.(Nederlandse Bond voor Bemiddeling en Uitzendondernemingen).

Uw wensen, onze mensen

Wij stemmen het selectieproces zorgvuldig met u af. Wilt u eerst een CV ontvangen van de kandidaat of een vrijblijvende kennismaking plannen? Dit is mogelijk. Kiest u ervoor om de medewerker meteen te laten starten? Wij regelen het voor u…. Op basis van uw wensen en eisen zoeken we de juiste kandidaat voor uw opdracht. Voor een dag, voor een jaar. De keuze is aan u. We leveren in alle opzichten maatwerk, dus ook met betrekking tot het tijdspad dat u personele versterking nodig heeft.

Is onze uitzendkracht zo goed bevallen, dat u deze graag wilt behouden? Ook hier zijn mogelijkheden voor. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Vele werkgevers voor u hebben op deze manier een waardevolle aanvulling voor hun team gevonden.

Geef uw vacature online aan ons door, of neem contact op met één van onze medewerkers.
Lees op deze website meer over onze organisatie en over onze vakgebied-specialisaties

Voordelen:

Werken met uitzendkrachten van Delta Team is ideaal als u uw personeelsbestand en -kosten optimaal flexibel wilt houden en minder arbeidsrechtelijke risico’s wilt lopen.

Maar ook als u:

- (snel) tijdelijke- of seizoenpieken moet opvangen;
- (snel) vast personeel moet vervangen vanwege vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof;
- geen extra personeel op de payroll wilt hebben;
- iemand langer dan twee maanden wilt beoordelen voordat u hem of haar in vaste dienst aanneemt;
- streeft naar tijdbesparing, gemak en een hogere kwaliteit en daarom de operationele zaken rondom uitzendkrachten wilt uitbesteden. Delta Team zoekt, selecteert en levert werknemers en neemt alle plichten als werkgever uit handen;
- kosten wilt besparen. Onze uitzendkrachten hebben een hoge productiviteit, u betaalt alleen de gewerkte uren en u heeft geen hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Daarnaast beschikken wij over:

- Een groot aantal ervaren medewerkersin ons eigen bestand, die u direct voor uw werkzaamheden kunt inzetten
- Onze technische, industriële en mechanische medewerkers zijn in het bezit van veiligheidspaspoort, poortinstructie en minimaal basisopleiding VCA
- Wij nemen alle zorgen uit handen op het gebied van contracten, salarisadministratie en de afdracht van sociale en fiscale lasten, WID, ziekte e.d.
- Kennis van de arbeidsmarkt en de branche
- Wij factureren pas vanaf het moment dat één van onze kandidaten daadwerkelijk bij u aan de slag gaat
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Door Deltateam.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.

Ik zoek werk

Ik zoek personeel
Contact
Delta Team B.V.
Visseringlaan 24B
2288 ER Rijswijk
Algemeen +31 (0) 88 730 12 00
Planning +31 (0) 88 730 12 12
info@deltateam.nl

Volg ons op
© 2019 Knijnenburg Producties