IK ZOEK WERK IK ZOEK PERSONEEL
One name, many talents

Delta Team, ook voor werving- en selectie van uw vaste medewerkers

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? Delta Team zoekt graag de juiste kandidaat. We hebben de kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talent en de meest up-to-date kennis van wervingsmiddelen. Met deze kennis zijn we in staat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat. We kennen de markt en houden rekening met uw wensen, ambities en de bedrijfscultuur.

Waarom Delta Team ?

Delta Team heeft al meer dan 20 jaar ervaring in deze specifieke tak van de markt. Wij weten hoe we de juiste medewerkers moeten zoek en vinden. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen. Met het grootste aanbod van kandidaten vinden we de medewerker die past in uw bedrijf. 

Delta Team heeft veel geinvesteerd in de opleidingen. Mede hierdoor zijn onze medewerkers uiterst flexibel en staat in om veel verschillende werkzaamheden te verrichten. We krijgen hier vaak de complimenten over van onze opdrachtgevers waarvoor we al langere tijd werkzaam zijn. We streven namelijk altijd naar een langdurig samenwerkingsverband. Hier is onze organisatie dan ook op ingericht. 

Kortom, zoekt u vast personeel? Vraag dan bij ons een offerte aan via info@delteam.nl

 

 

Algemene voorwaarden
Disclaimer

Door Deltateam.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees hier meer over cookies.

Ik zoek werk

Ik zoek personeel
Contact
Delta Team B.V.
Visseringlaan 24B
2288 ER Rijswijk
Algemeen +31 (0) 88 730 12 00
Planning +31 (0) 88 730 12 12
info@deltateam.nl

Volg ons op
© 2019 Knijnenburg Producties