Of je nu een vaktalent bent, werktuigbouwkundige of ICT-professional, in loondienst wil of zzp’er bent, we verwelkomen je graag in ons team. Naast de vakopleiding die je al hebt, bieden we extra opleidingen. Zo ben je breed en duurzaam inzetbaar bij een van onze vaste en gerenommeerde opdrachtgevers. Het resultaat? Afwisselend werk in een boeiende omgeving. Ook voor zelfstandigen. We hebben vacatures in techniek, engineering / ICT en bemiddelen voor zzp’ers.

Techniek

Ben je industrieel reiniger, grondwerker, lasser, fitter, steigerbouwer of een ander vaktalent in de bouw en industrie?  Klik dan op onze vacatures.

Vacatures Zoeken

Engineering / ICT

Ben je werktuigbouwkundige, procesengineer of ICT’er en wil je in Nederland, Europa of daarbuiten worden gedetacheerd? Klik dan op onze vacatures.

Vacatures Zoeken

Bemiddeling zzp’ers

Werk je als zelfstandige in de industrie, grond-, weg- en waterbouw of engineering en ICT? En wil je gewoon je vak uitoefenen zonder al te veel tijd te besteden aan je administratie en het zoeken van opdrachten? Sluit je dan aan bij Delta Team Bemiddeling. Wij ondersteunen je hierin en regelen bovendien een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Interesse om deel uit te maken van Delta Team? Klik dan op het contactformulier.

Neem contact op