Sinds de oprichting in 1995 staat Delta Team bekend als een betrouwbare partner waar het gaat om de werving en selectie, het uitzenden en detacheren van personeel. Wij zijn een dynamisch en multicultureel bedrijf. Er werken maar liefst 17 nationaliteiten in ons team. Veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit en service staan hoog in ons vaandel.

Delta Team heeft vier werkmaatschappijen: Techniek, Personeelsdiensten, Bemiddeling en Projecten.

Delta Team Techniek

Delta Team Techniek is gespecialiseerd in het leveren van gecertificeerd technisch en industrieel personeel voor de zware- en petrochemische industrie. Ook werken we voor bedrijven die actief zijn in industriële reiniging, asbestsanering, sloopwerkzaamheden, scheeps-, stelling-, grond-, weg- en waterbouw en zetten we personeel in voor mechanische werkzaamheden, schilderen en stralen. 

Vacatures Plaatsen

Vacatures Zoeken

Delta Team Personeelsdiensten

Met Delta Team Personeelsdiensten werven, selecteren en/of detacheren we hoger opgeleide professionals in de engineering en IT. Onze kracht ligt in het vinden van de perfecte match tussen een van onze specialisten, een opdrachtgever en een opdracht.

Vacatures Plaatsen

Vacatures Zoeken

 Delta Team Bemiddeling

Delta Team Bemiddeling is opgericht om zzp’ers te ontzorgen. Door te bemiddelen voor opdrachten, het adviseren  in het voeren van een correcte administratie en het regelen van bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering, kunnen zelfstandigen zich volledig richten op hun vak.

Neem contact op

Delta Team Projecten

Met de vele talenten die Delta Team in huis heeft, is het mogelijk een veelzijdig projectteam samen te stellen voor bijvoorbeeld een onderhoudsproject of een andere afgebakende klus in onderaanneming. Door het leveren van een compleet projectteam, ontzorgen we onze opdrachtgevers. Interesse? Neem contact met ons op.  

Neem contact op