Delta Team zorgt voor zijn mensen

Hoogwerker, Iedereen die bij Delta Team werkt, draagt bij aan ons succes. En succes moet je koesteren. Dat doen we dan ook.

Vanzelfsprekend voorzien we onze medewerkers van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en werkattributen. Maar buiten deze basisvoorzieningen willen we ook dat onze medewerkers alle kennis hebben die nodig is om hun werk te doen en we willen graag dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Kan een medewerker door gezondheid zijn vak niet meer uitoefenen? Dan zoeken we iets anders wat wél kan. Allround en duurzame inzetbaarheid is dan ook essentieel, zodat een medewerker niet alleen vandaag waardevol werk kan doen, maar ook morgen en zeker ook nog over 10 jaar.

Certificering en opleidingen zijn cruciaal voor persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Nog belangrijker is dat veiligheid op één staat bij Delta Team en onze medewerkers gezond thuiskomen. Veel trainingen en opleidingen die wij bieden, staan dan ook in het teken van veilig en gezond werken. Onze medewerkers krijgen onder meer de volgende trainingen: VCA Basis/Vol, HD-operator/-spuiter, Heftruckchauffeur, Ademlucht, HD en/of DV-machinist, Werken met kleine blusmiddelen.