Delta Team ontzorgt…

Delta Team brengt al sinds 1995 vraag en aanbod bij elkaar. Met een team van vaklieden, leidinggevenden, ingenieurs en toezichthouders ondersteunen we organisaties in de industrie en grond-, weg-, en waterbouw. De werkzaamheden waar we onze mensen op inzetten variëren van de organisatie en het regelen van personeel tot het volledig verzorgen van projecten en aannemen van opdrachten voor de korte en lange termijn. Zowel in Nederland als in andere Europese landen.

Delta Team is georganiseerd in 4 werkmaatschappijen:

Delta Team Projecten & Services

Delta Team Techniek

Delta Team Personeelsdiensten

Delta Team Bemiddeling

Vanuit deze maatschappijen verzorgen we projecten en leveren we van gecertificeerd technisch en industrieel personeel voor bijvoorbeeld de zware en petrochemische industrie. Daarnaast zijn we actief voor bedrijven in industriële reiniging, asbestsanering, sloopwerkzaamheden, scheeps-, stelling-, grond-, weg- en waterbouw en zetten we personeel in voor mechanische werkzaamheden, schilderen en stralen.

“Delta Team heeft ons op dezelfde dag van de vraag prima geholpen, bij werkzaamheden op een Biomassacentrale. Werkzaamheden met ademlucht vanwege een droge stoffen gehalte van meer dan 50%. De mannen van Delta Team hebben van 24.00-10.00 gewerkt en ook zeer goed gewerkt.”

Stijn Vermoet – HCI Nederland

“Met Delta Team realiseerden we een vermindering van onze administratieve lasten. We hoefden ons geen zorgen te maken over loonbetalingen, ontslagprocedures en ziekteverzuim. Het scheelde ook extra druk op onze personeelsbezetting.”

Frank Huitenga

Delta Team Projecten & Services

Met de vele talenten die Delta Team Projecten & Services in huis heeft, is het mogelijk een veelzijdig projectteam samen te stellen voor bijvoorbeeld een onderhoudsproject of een andere afgebakende klus in onderaanneming. Door het leveren van een compleet projectteam, ontzorgen we onze opdrachtgevers. Interesse? Neem contact met ons op.

deltateam-personeelsdiensten
deltateam-techniek

Delta Team Techniek

Delta Team Techniek is gespecialiseerd in het leveren van gecertificeerd technisch en industrieel personeel voor de zware en petrochemische industrie. Ook werken we voor bedrijven die actief zijn in industriële reiniging, asbestsanering, sloopwerkzaamheden, scheeps-, stelling-, grond-, weg- en waterbouw en zetten we personeel in voor mechanische werkzaamheden, schilderen en stralen.

Delta Team Personeelsdiensten

Met Delta Team Personeelsdiensten werven, selecteren en/of detacheren we hoger opgeleide professionals (werkvoorbereiders, calculators, projectmanagers en engineers). Onze kracht ligt in het vinden van de perfecte match tussen een van onze specialisten, een opdrachtgever en een opdracht.

deltateam-projecten
deltateam-bemiddeling

Delta Team Bemiddeling

Delta Team Bemiddeling is opgericht om zzp’ers te ontzorgen. Door te bemiddelen voor opdrachten, het adviseren in het voeren van een correcte administratie en het regelen van bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering, kunnen zelfstandigen zich volledig richten op hun vak.