Delta Team ontzorgt de industriële sector

Delta Team biedt haar klanten een full-service pakket om ze zoveel mogelijk te ontzorgen:

Aanneming van werk en projecten

Flexibele arbeid

Ingenieurs & Consultancy

1. Aanneming van werk en projecten

Projectteams op maat: met de vele talenten, kennis en ervaring die Delta Team in huis heeft, is het mogelijk een veelzijdig projectteam samen te stellen voor bijvoorbeeld een onderhoudsproject of andere afgebakende klus. Delta Team beschikt over gekwalificeerd personeel voor de diverse disciplines: industriële reiniging, mechanisch en civiel. Ook heeft Delta Team ervaring in de diverse sectoren voor toezicht en aansturing. Het kwaliteits- en veilheidsysteem is afgestemd om de kwaliteit en veiligheid van het werk en de mensen te garanderen.

We hebben al een aantal jaren dezelfde vaste en bekende opdrachtgevers. We zijn er trots op dat wij langdurig de juiste mensen kunnen leveren aan dit topsegment van de industrie- en bouwwereld. Onze medewerkers zijn dan ook het visitekaartje van het bedrijf. Dat is de reden dat we veel in hen investeren. Niet alleen door een modern uitgerust wagenpark, goede kleding en werkattributen, maar ook door een opleidingstraject. Daarbij staat altijd de veiligheid van onze medewerkers voorop. Sterker nog, veiligheid gaat voor alles. Een project moet de veiligheid garanderen anders doen we het simpelweg niet.

2. Flexibele arbeidskrachten

Sinds de oprichting in 1995 staat Delta Team bekend als een betrouwbare partner waar het gaat om de werving en selectie, het uitzenden en detacheren van personeel alsmede de bemiddeling hierin.

Uitzenden

Als u voor een korte periode tijdelijk personeel nodig heeft, is een uitzendkracht een aantrekkelijke optie. Personeel dat Delta Team ter beschikking stelt, werkt onder verantwoordelijkheid van de opdrachtgever. Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. U betaalt een bedrag waarmee de personeelskosten afgedekt zijn. Delta Team is verantwoordelijk voor werving & selectie, de urenregistratie, de administratie en de uitbetaling. Delta Team verzorgt de loonheffing, vakantietoeslagen en reiskosten. Een voordeel van het inhuren van een uitzendkracht is dat u geen loon hoeft door te betalen bij ziekte.

Delta Team heeft de kennis en jarenlange ervaring om met name gecertificeerd technisch en industrieel personeel succesvol in te zetten. Dit doen we onder andere voor de zware en petrochemische industrie en in de bouw. Ook werken we voor bedrijven die actief zijn in industriële reiniging, asbestsanering, sloopwerkzaamheden, scheeps-, stelling-, grond-, weg- en waterbouw en zetten we personeel in voor mechanische werkzaamheden, schilderen en stralen. Onze inzet leidt tot goede resultaten, bestaande uit een hoge output, lagere kosten en projecten die op tijd en succesvol worden opgeleverd.

Detachering

Detachering is een vorm van arbeidsmiddeling die u vooral kunt inzetten bij projecten met een langdurig karakter, waarbij specifieke expertise van belang is. Dit kunnen hoogopgeleide professionals zijn, maar ook technici van een schaars karakter. Doordat wij als voorwaarde stellen dat onze medewerkers bij ons in dienst blijven gedurende de periode van detachering, kunt u rekenen op toewijding en continuïteit. Delta Team blijft de werkgever en is verantwoordelijk voor de werving en selectie, de urenregistratie, de administratie en uitbetaling. Delta Team detacheert hoogopgeleide vakspecialisten vaak voor langere tijd bij een opdrachtgever. Regelmatig komt het voor dat een van onze gedetacheerde talenten na afronding van een project aan een nieuw project begint bij dezelfde opdrachtgever. Naast projectleiders, detacheert Delta Team ook engineers en ICT-specialisten.

Werving & Selectie wereldwijd

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? Delta Team zoekt graag de juiste kandidaat. We kennen de arbeidsmarkt, hebben inzicht in talent en zetten de meest up-to-date wervingsmiddelen in. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw wensen, ambities en de bedrijfscultuur. Dit stelt ons in staat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat.

Bemiddeling (freelancers, ZZP)

Ben je ZZP-er dan ben je ook aan het juiste adres bij Delta Team. We weten dat veel zelfstandigen hooggekwalificeerd zijn en zoals de naam al zegt, goed zelfstandig kunnen werken. Dat weten onze opdrachtgevers ook en voor hen kan het ook voordelig zijn om met ZZP-ers te werken. Delta Team bemiddeld daarom ook voor zelfstandigen en zorgt ervoor dat je aan het werk kan bij leuke opdrachtgevers.

3. Ingenieurs en consultancy 

Het vinden van de meest geschikte kandidaat voor ingenieurs vereist specifieke kennis en ervaring. Delta Team heeft met de kandidaten samengewerkt en kent ze persoonlijk. Verder investeren we in onze kandidaten en zorgen we ervoor dat ze zich op een juiste manier ook kunnen inzetten voor een specifiek project. Dit doen we onder andere door coaching, on-boarding programma’s en training (taal, cultuur). Daarnaast heeft Delta Team ervaringsdeskundigen op monitoring van asset integriteit, tankinspecties en met 3D-laserscans. Daarbij komt nog de jarenlange ervaring met engineering, project- en contractmanagement van complexe werken in binnen- en buitenland binnen het managementteam van Delta Team.