Uitzenden technisch personeel

 Delta Team heeft de kennis en jarenlange ervaring om uitzendkrachten succesvol in te zetten. Dit doen we onder andere in de bouw, elektrotechniek, E&I, mechanische en industriële reiniging. Onze inzet leidt tot goede resultaten, bestaande uit een hoge output, lagere kosten en projecten die op tijd en succesvol worden opgeleverd.

Detacheren engineers en IT’ers

Delta Team detacheert hoog opgeleide vakspecialisten vaak voor langere tijd bij een opdrachtgever. Regelmatig komt het voor dat een van onze gedetacheerde talenten na afronding van een project aan een nieuw project begint bij dezelfde opdrachtgever.

Werving en selectie wereldwijd

Zoekt u een vaste medewerker voor uw bedrijf? Delta Team zoekt graag de juiste kandidaat. We kennen de arbeidsmarkt, hebben inzicht in talent en zetten de meest up-to-date wervingsmiddelen in. Vanzelfsprekend houden we rekening met uw wensen, ambities en de bedrijfscultuur. Dit stelt ons in staat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat.

Projectteams op maat

Met de vele talenten die Delta Team in huis heeft, is het mogelijk een veelzijdig projectteam samen te stellen voor bijvoorbeeld een onderhoudsproject of andere afgebakende klus.

 Interesse? 

Neem contact op